FAQ

Kan jag skriva ut en sida?

Ja, du kan ta en print-screen av innehållet och sedan skriva ut sidan.

För mer specifik information kring hur du gör detta hänvisar vi till respektive tillverkare av din mobil/surfplatta eller kontakta oss.

Kan jag använda FLIPP utan nätuppkoppling?

Ja, men du behöver tillgång till en nätuppkoppling för att få tillgång till innehållet.

När du är uppkopplad kan du enkelt ladda ner tidningar och magasin och därefter läsa tidningen när du vill via "Biblioteket", även när du inte har åtkomst till nätet.

Hur gör jag om jag glömt mitt lösenord?

Du kan enkelt få ett nytt lösenord genom att besöka hemsidan och välj "Logga in"/"Lösenord".

Ange den e-post du använde för att skapa ditt FLIPP-konto, så skickas en länk till dig där du kan skapa ett nytt lösenord.

Appen visar inget innehåll- hur gör jag?

Det kan hända att FLIPP inte startar korrekt och en tom sida visas. Vi rekommendera att du startar om appen, då borde det fungera som det ska igen. Skulle du fortfarande uppleva problem kontakta support@flipp.se

Så här startar du om en app på en Apple-enhet:

  1. Dubbelklicka på hemknappen, du ser då en lista med alla öppna appar.
  2. Ta bort FLIPP genom att dra/stryka bort mot den övre delen av skärmen.
  3. Starta om Flipp
Hur redigerar jag profilen?

Du skapar och redigerar din profil på Flipps hemsida under "Mitt konto" och "Profiler". Från början har du en profil med ditt förnamn, viket du kan ändra.

Du kan skapa upp till fyra olika profiler där du kan välja dina favorittidningar för respektive profil. När du är inloggad som din profil i appen kommer du bara att se dina favorittidningar. Du kan lägga till och ta bort din favorittidning genom att trycka hjärtan till höger under varje tidning.

Vad kan jag läsa i FLIPP?

FLIPP innehåller de mest populära tidningarna och magasinen från Egmont Publishing utvalda för att passa män, kvinnor och barn.

I appen kommer du även att ha tillgång till ett arkiv för respektive tidning. Det kommer att finnas mellan 6 och 12 utgåvor av varje tidning, dock inget innehåll utgivet före 2015-01-01

Visa tillgängliga publikationer

På vilka enheter kan jag använda FLIPP?

FLIPP kan användas i mobiler och surfplattor med ledande operativsystem. Dessvärre finns det ingen desktopversion av FLIPP i dagsläget.

Få svar på dina frågor